BENVINGUDA

Benvinguts a la web de l’Associació de Criadors i Propietaris de Cavalls de Trot, ASTROT.

Durant els darrers anys la nostra associació ha tingut com a objetiu l’impuls de la cria del cavall trotador. L’esforç dels criadors, propietaris, entrenadors, menadors, i aficionats, per mantenir el trot al seu màxim nivel fa que desde l’associació d’ASTROT es treballi a fons per donar el màxim suport i servei a tot aficionat d’aquest esport.

L’objectiu principal de la nostra associació és contribuir a la millora de la raça i posicionar els productes nascuts i criats al nostre territori al seu màxim nivell, tant nacional com internacional. La consolidació del cavall trotador dins la nostra terra és un fet. El desenvolupament genètic dels nostres productes ja s’acosta a uns nivells mai imaginats per tots nosaltres. La prova del gran nivell aconseguit són els grans resultats que els productres nacionals van conquerint a poc a poc pel territori europeu, tasca molt difícil i costosa a causa de la nostra insularitat. Que un cavall nascut a les nostres Illes, criats al nostre entorn i al nostre camp, sigui reconegut a països com França, Itàlia, Alemanya, i fins a més de quaranta països diferents, és un orgull per tots nosaltres i és una manera de fomentar el turisme de qualitat tan demanat per la nostra societat.

Com a president, juntament amb la junta directiva, treballam per oferir a l’aficionat del trot tot el suport per a què la cria del cavall trotador espanyol arribi a consolidarse dins l’àmbit europeu. Aquest és el motiu pel qual ASTROT fa feina dia a dia per fer realitat els objectius marcats dins aquest esport.